16.7.14

Pisa, Italia

Käytiin heinäkuun alussa reilun viikon matkalla Italiassa. Oman perheen lisäksi matkalle lähti Kellosepän äiti sekä sisko miehensä kanssa.
Matka kahden pienen lapsen kanssa oli vähintäänkin haasteellista, mutta antoisaa.
Ajettiin satoja kilometrejä Milanosta Pisaan, tutustuttiin kuuluisaan italialaiseen liikennekäyttäytymiseen, joka perustuu tulkintani mukaan lähinnä fiilikseen ja jonkinlaiseen yleiseen flow'hun. Sain vaihtaa kakkavaippaa niin lentokoneessa kuin moottoritien varressakin, jonka lisäksi pyyhin oksennusta turvaistuimesta ja nappasin kesken vauhdin A:n avaaman oven takaisin kiinni (ne lapsilukot, seuraavalla kerralla ehkä muistetaan).
Saatiin ihailla Tosacanan idyllisiä maisemia, syötiin joka päivä pizzaa, pastaa ja jätskiä, maisteltiin hyviä juustoja ja viinejä, pelättiin skorpioneja (ja nähtiinkin yksi!), käärmeitä (joita ei onneksi nähty), jyrkkiä portaita ja vähän hurjaa ukkosta.
Ei nähty Pisan kaltevaa tornia, vaan seikkailtiin bambimetsässä (bambu), käytiin kävelemässä uimarannan pehmeällä hiekalla (A ja Kelloseppä uskaltautuivat uimaankin), vierailtiin upeassa etruskien perustmassa Luccan kaupungissa ja parissa muussa lähistön pienessä kylässä.
Tutustuttiin naapurin kissaan ja herttaiseen mummoon sekä tämän lapsenlapseen ja käytiin iltaisin lasten nukahdettua (tyttöjen oman mummon jäädessä vahdiksi) viereisessä ravintolassa herkuttelemassa.
Nautittiin auringosta, lämmöstä, elämästä.
Raskasta mutta ihanaa!

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Toi missä oot rannalla L kantorepussa hämäsi mua että oisit alkanut tupruttelemaan tupakkaa ;) Kuvassa näyttää nopeasti katsottuna että joku tolppa on sun sormien välissä oleva rööki. Heh, ei muuta!

    VastaaPoista